opc_loader

Q-ing Fast industrial ontstopper fles 1 Liter

Artikelnr: FAST1LTR
27,95
x

Wat bieden wij ?

 

Ervaren montageteam

 

Gespreid betalen bij > €250.-

 

Fysieke afhaallocatie

Contact met ons opnemen ?

 

Neem contact op met een van onze specialisten

Neem contact op

Fast Industrial is een industriële ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Fast Industrial lost alle organische verstoppingen op, zoals: haar, papier, kalk, maandverband, zeep, vet, koffiedik, enz..

Fast Industrial tast geen rubber, lood, koper of pvc-afvoersystemen aan en is niet schadelijk voor septische putten. Bij preventief gebruik legt de Fast Industrial een beschermende laag aan in de leidingen.

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik eerst aandachtig het veiligheidsvoorschrift op het etiket. Maak vooraf de afvoer zoveel mogelijk watervrij. Gelieve de metalen schroef, van de rozet, een slag los te draaien om de dunne verbindingstukken tegen uitzetting en eventueel braak te vrijwaren wegens de warmteontwikkeling die ontstaat, plaats hieronder eventueel een emmertje. Gebruik indien nodig een overlooppijpje.

Fast Industrial langzaam en rechtstreeks in de afvoer gieten (ca. 125 tot 250 cc). Zodra de verstopping is verholpen naspoelen met veel koud water.

Indien nodig nogmaals herhalen. Dosering volledig naar eigen inzicht.

Opgelet! Niet gebruiken op gegalvaniseerd of geëmailleerd ijzer, zink, aluminium, chroom en geplastificeerde voorwerpen! Bij een kleine afvoer het volgende: Indien mogelijk eerst het sifon schoonmaken en dan terugzetten. Vervolgens koud water zeer langzaam laten stromen en de Fast Industrial in kleine scheutjes toevoegen en dit herhalen totdat de afvoer weer loopt. Het product mag niet worden gecombineerd met andere chemie en ook niet met warm water

Veiligheid bij het omgaan met onverdund product.

Bevat >50% zwavelzuur UN 1830. R35: Veroorzaakt ernstige brandwonden. S1/2: Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water spoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S30: Nooit water op deze stof gieten. S45: Bij een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk het etiket tonen). S 50: Niet vermengen met andere reinigingsproducten

Q-ing Fast industrial ontstopper fles 1 Liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Q-ing Fast industrial ontstopper fles 1 Liter


Laatst bekeken items