opc_loader

Variotherm Variokomp kompaktplaat 600x1000MM

Variotherm Variokomp kompaktplaat buisdrager en warmtegeleider. Toepasbaar op zowel houten als betonnen vloeren, de ondervloer dient vlak te zijn en de ondervloer dient stijf te zijn. Het is mogelijk om extra isolatie toe te passen onder de kompaktplaten met een maximale dikte van 30MM. Variokomp vulmassa (opvulmiddel) heeft een betere warmtegeleiding dan de Fermacellplaat. De warmte volgt de weg van de minste weerstand waardoor de warmte direct naar de verblijfsruimte toe gaat. De kompaktplaten zijn Fermacellplaten van 18MM dik en zijn 600x1000MM, de verlegafstand is hart op hart 10CM en een plaat weegt 9,3kg.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Variotherm Variokomp kompaktplaat 600x1000MM 18MM Variotherm Variokomp kompaktplaat buisdrager en warmtegeleider. Toepasbaar op zowel houten als betonnen vloeren, de ondervloer dient vlak te zijn en de ondervloer dient stijf te zijn. Het is...
44,82 34,75
Variotherm Variokomp kompaktplaat blank 600x1000MM 18MM Variotherm Variokomp kompaktplaat opvulplaat, blanke fermacell plaat van 18MM dik. Toepasbaar op zowel houten als betonnen vloeren, de ondervloer dient vlak te zijn en de ondervloer...
23,16 22,59
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Hoogste comfort door Variokomp

Naast de dunne opbouwhoogte, kan de comfortwens ook een doorslaggevende keuze zijn om voor Variokomp te gaan. Dit systeem heeft namelijk een opwarmtijd van 20-30 minuten. Door deze vlotte reactietijd is het ideaal bij veel zoninvloed zoals bij grote raampartijen. Door de zon zal het binnen snel opwarmen en deze vloerverwarming blijft dan niet lang warmte afgeven. Hierdoor blijft de temperatuur binnen altijd stabiel.

Bovendien heeft Variokomp de hoogste afgifte per vierkante meter. Voorbeeld: bij een plavuizen eindlaag en een aanvoer/retourtemperatuur van 40/35 graden, ligt de afgifte op 97 watt per m2.