opc_loader

J.E. StorkAir

Zehnder Mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie (natuurlijke toevoer, mechanische afvoer) wordt een basis gelegd voor een optimaal binnenklimaat door continue luchtverversing. Met de toevoeging van vraaggestuurde ventilatie wordt op het gebied van comfort een hoog niveau bereikt. Er wordt namelijk automatisch geventileerd op basis van CO2, en/of vocht en aanwezigheid. Als dat niet comfortabel is!

De stille en energiezuinige gelijkstroommotoren van de ventilatie-units bieden een laag elektra verbruik (ruim 16% besparing per jaar) ten opzichte van wisselstroommotoren en zijn minder aan slijtage onderhevig. Tel daar de vrij in te stellen toerentallen (midden en hoog) bij op, met als resultaat een lager energieverbruik. Zehnder heeft een ruim assortiment aan mechanische ventilatie-units. De nieuwste technieken maken het mogelijk de units toe te passen in combinatie met bijvoorbeeld een centraal luchtverdeelsysteem. U treft hieronder verschillende mechanische ventilatieoplossingen, specifiek voor de woningbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Zehnder ComfoFan Silent silent 425 m3/h randaarde 458006606 J.E.StorkAir ComfoFan S de stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator in zijn soort is. Met recht een 100% stille kracht! Deze ultieme prestaties komen voort uit een aantal...
445,28 375,00
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1