opc_loader

IthoDaalderop

 

spIDer het nieuwe klimaatsyteem van IthoDaalderop

 

We willen allemaal een optimaal binnenklimaat in een comfortabele woning. Met altijd en overal frisse lucht, de ideale temperatuur en voldoende warm water. Snel, energiezuinig en toch betaalbaar. Het liefst zonder er veel omkijken naar te hebben, want gemak dient de mens. Met spIDer, het nieuwe klimaatsysteem van Itho Daalderop, is een ideaal binnenklimaat zo geregeld.

 

Als een spin in het web regelt u met dit slimme communicatieplatform op afstand uw ventilatie, verwarming en tapwater - efficiënt en effectief. Waar en wanneer u maar wilt. Ook buiten de deur, met de speciale app op uw mobiel of tablet. Zo verliest u nooit de controle. Omdat u altijd nog zelf bepaalt wat comfortabel is. De rest regelen wij.

 

-          Eén thermostaat voor bediening van ventilatie en verwarming

-          Communiceert draadloos met Itho Daalderop ventilatie-apparatuur

-          Werkt met alle OpenTherm verwarmingstoestellen

-          Handig Easy Clock programma 

 

Klimaatsysteem

 

Het spIDer klimaatsysteem bestaat uit diverse onderdelen. In de meest uitgebreide vorm omvat het de klimaatthermostaat, de gateway, een usb-communicatiemodule, de powerplug(s), de app en spIDer web. Dit platform communiceert met de installatie in de woning, bestaande uit de verwarmingsinstallatie, de ventilatie en de elektrische apparaten.