opc_loader

Variotherm randstrookisolatie 75x10MM oranje

Variotherm randstrookisolatie 75x10MM wordt geleverd op rollen van 25M in de kleur oranje. De rol is voorzien van een bitumen zelfklevende strip, zodat de randstrook gemakkelijk aan de wand bevestigt kan worden en netjes op zijn plek blijft zitten. Haaks op de randstrookisolatie zit een zelfklevende transparante overlappingsstrip welke voorkomt dat de vulmassa met de ondervloer in aanraking komt, dit voorkomt vochtoptrekking naar de plint toe en voorkomt geluidsbruggen tussen vloer/wand en afdekvloer.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Variotherm randstrookisolatie 75x10MM oranje Variotherm randstrookisolatie 75x10MM wordt geleverd op rollen van 25M in de kleur oranje. De rol is voorzien van een bitumen zelfklevende strip, zodat de randstrook gemakkelijk aan de wand bevestigt...
44,21 41,39
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Hoogste comfort door Variokomp

Naast de dunne opbouwhoogte, kan de comfortwens ook een doorslaggevende keuze zijn om voor Variokomp te gaan. Dit systeem heeft namelijk een opwarmtijd van 20-30 minuten. Door deze vlotte reactietijd is het ideaal bij veel zoninvloed zoals bij grote raampartijen. Door de zon zal het binnen snel opwarmen en deze vloerverwarming blijft dan niet lang warmte afgeven. Hierdoor blijft de temperatuur binnen altijd stabiel.

Bovendien heeft Variokomp de hoogste afgifte per vierkante meter. Voorbeeld: bij een plavuizen eindlaag en een aanvoer/retourtemperatuur van 40/35 graden, ligt de afgifte op 97 watt per m2.