opc_loader

Super-8 Verzinkt

Verzinkte radiatoren


Thermrad heeft het programma uitgebreid met een serie horizontale paneelradiatoren én een serie verticale decorradiatoren in verzinkte uitvoering. De verzinkte grondlaag biedt extra bescherming tegen roestvorming in vochtige ruimtes. 

Radiatoren in badkamers, keukens en toiletruimtes komen veelvuldig in aanraking met vocht en condens, waardoor er mogelijk corrosie van het radiatorstaal kan ontstaan. Beschadiging van de laklaag door stoten of krassen zal het proces van roestvorming versnellen. De nieuwe horizontale en verticale Thermrad radiatoren in verzinkte uitvoering zijn de perfecte oplossing in vochtige ruimtes. 
Het assortiment Thermrad verzinkte radiatoren bestaat uit de volgende modellen: 

Super-8 Standaard verzinkt Deze serie bestaat uit 18 modellen in verschillende diepte-, hoogte- en lengtematen. De radiatoren worden geleverd zonder sierrooster en zijpanelen, maar de overige specificaties zijn gelijk aan de Thermrad Super-8 Compact. Zo beschikt dit model over maar liefst 8 aansluitingen, waarvan 4x ½” zij-aansluiting en 2 paar onder-aansluitingen ¾” euroconus. 
Elke radiator wordt geleverd inclusief handige klikconsoles, ontluchtings-, aftap- en blindstoppen en een losse thermostatische insert M30x1,5
.